Kontakta oss gärna: +46 (0)40 671 64 80

Byggnadsmåleribranschen

Vi förenklar dina affärer. En leverantör innebär mindre strul, bättre priser och personligare service. Vi säljer och hyr ut maskiner och tillbehör från framförallt Airlessco, Hemo, Festool och Flex. Vi servar dessutom alla på marknaden förekommande färgsprutor.

Bil- och lastbilsindustrin

Binks Automotive Finishing har högkvalitativa distributionssystem för olika vätskor som färger och lim och vänder sig främst till bil- och lastbilsindustrin. En del av komponenterna använder vi även inom trä-, plast- och metallindustrin i Skandinavien.

Billackering

Inom billackering är det framförallt Devilbiss Automotive Refinishing som gäller. Deras iSystem Pro är marknadens ledande billackeringssystem och genom oss kan du köpa och serva Devilbiss-produkterna.

Försäljning och uthyrning

Vi tar hem vad du behöver från samtliga leverantörer här inunder så tveka inte att ringa om du behöver något. När det gäller uthyrning för byggnadsmåleribranschen hyr vi främst ut färgsprutor och lättspackelsprutor samt spackelsprutor typ ”elmyggan”. Vi hyr även ut vägg- och takslipmaskiner.

Industrilackering

Vi konstruerar och servar industrilackeringsanläggningar över hela Skandinavien. Dessutom utbildar vi personalen. Carlisle är definitivt störst på produkter och tillbehör för industrilackering. Tillsammans med Wagner Colora täcker de in hela behovet av utrustning och tillbehör.

Kontakt och service

Välkommen att ta kontakt med oss! Vare sig du behöver fråga om något, beställa service eller handla något så är du välkommen att ringa eller maila oss. Använd gärna formuläret på kontaktsidan.

Billackering

Industrilackering

Bil- och lastbilsbranschen

Byggnadsmåleribranschen

Allt från sprutpistoler till kompletta lackeringslinjer.

Vi på Enterprise AB har över trettio års erfarenhet av att arbeta med produkter för sprutlackering, det tjänar du på!

Vare sig det gäller uthyrning, service eller försäljning inom byggnadsmåleri eller bil- och industrilackering så är vi där och samarbetar med de största och bästa i branschen.

AB Enterprise bildades på 20-talet. 1983 bildades Enterprise Ytbehandling som ett dotterbolag till AB Enterprise och Mikael Bengtsson som idag äger företaget kom med 1993.

Enterprise är anslutet till REPA, näringslivets system för återvinning av förpackningar.

Vi finns i Malmö

I Malmö har vi vår hemvist. Här finns vårt huvudkontor, här finns lager och serviceverkstad men även labbmiljöer där vi kan testa testa olika applikationer för mindre industrilackeringslinjer.

För större objekt och tester har vi ett labb i Dietzenbach, Tyskland, där vi kan testköra olika möjligheter innan vi väljer rätt applikationer och slutför affären hos er.

25jul

DV1 smart

Liknande estetik som DV1 Basecoat & Clearcoat pistoler i mindre skala mer lämpliga för SMART eller punktreparationer Reducerad vikt jämfört med PROLite S: PROLite S-395g.. Read More →
25jul

GPG

FUNKTIONER & FÖRDELAR • Robust anodiserad och smidd aluminium pistolkropp med lätta reglage i aluminium för ett långt arbetsliv. • Känd DeVilbiss finfördelningskvalitet för jämn.. Read More →